Nieuws

31 september. De schippers hebben op gepaste wijze het pontje uitgezwaaid naar z’n winterstalling. Daar zal het pontje worden klaargemaakt voor het volgend vaarseizoen, dat begint op 1 april 2023.

20 augustus. Veel pech. Zaterdag moest een kabeltje voor het meten van de motortemperatuur worden vervangen. Maar vandaag, zondag 21 augustus vaart de pont gelukkig weer.

16 augustus. Door een motorstoring waren we dinsdag 16 augustus helaas uit de vaart. Gelukkig konden we onze reservemotor gebruiken, maar het installeren kostte wel een dag. De pont vaart weer!

1-2 mei. Door een technische storing aan het elektrische circuit van de motoren hebben we helaas het pontje twee dagen niet kunnen laten varen. Maar hij/zij doet het weer!

28 maart. Vanwege de weersomstandigheden stellen we de start van het vaarseizoen 2022 uit. Jammer, maar de schippers zijn niet bestand tegen deze winterse temperaturen.

Vanaf zondag 10 april in de middag vaart ons pontje weer!

als de weersomstandigheden het toelaten

zonder corona-restricties.

De afgelopen maand is er weer hard gewerkt om het pontje vaarklaar te maken en de steigers een voorjaarsbeurt te geven. 8 nieuwe schippers hebben zich in maart bekwaamd in het varen en aanleggen. De schippersploeg is er weer helemaal klaar voor.

oud nieuws

Het lopende nieuws van dit jaar staat op deze pagina.
Het nieuws van vorig jaar is te vinden in het jaarverslag.